my year through instagram #5

 
Oktober, november och december. Årets tre sista månader. Om jag ska vara helt ärlig kommer jag inte ihåg vad som har hänt månadsvis. Jag vet att jag någon gång i oktober hann med att vandra runt i ett majsfält (för det ser alltid så coolt ut på filmer, skillnaden var väl att de brukar ha en mördare efter sig i filmer. Det hade inte jag... tror jag). Det var inte alls så coolt och jag kände mig instängd och sprang ut i ren panik.
Vi åkte upp till Klippan någon dag för att fira födelsedagar. Jag ville hem, hade lite halvt panik och sådär. När jag kom hem stack jag hem till en kompis.
 
Jag sov över hos Felicia, vi gjorde våfflor och hade det mysigt. Vi skulle kolla skräckfilm. Hon kurade ihop sig med sin pojkvän och jag satt där med en kudde. Haha, nejmen kuddar är också mysiga att krama. Alla som gick i nian åkte till Österlen för att gå typ 3 km i regn. Vi gick förbi ett hus som min familj tillsammans med en väns familj har åkt till några gånger. Där är så fint!
Jag började komma igång med motionen på riktigt. Vi hade träningsuppehåll men jag var ändå ute och sprang ungefär 3 gånger i veckan. Min kropp har aldrig mått så bra som den gjorde då (och nu försöker jag komma igång igen).
 


Jag och två vänner spenderade höstlovet med att laga mat och samtidigt filma matlagningen. Tre dagar för att göra maten (har skrivit om det tidigare och orkar inte upprepa). Nu ska dessa timmars videoklipp klippas ned till max 15 minuter. 
Sen kom november och det jag sett fram emot i någon månad närmade sig äntligen; M83. Jag och pappa åkte till Köpenhamn för att se dem. Vi stod närmst scenen och ah det var så bra. 
Annars flöt livet vidare och jag spenderade en del tid med att plugga. Det blev en del i skolan och vissa dagar hade jag inte tid till en enda ledig sekund. Jag klarade det och fick bättre terminsbetyg än jag hade kunnat drömma om (kanske inte riktigt, men bättre än vad jag trodde och hoppades på). 
 
December träffade jag Urban Cone ytterligare en gång och jag var lika lycklig som förut. Den här gången var jag mer tillbakadragen och istället för att prata med bandet efter gick jag runt och dansade till bakgrundsmusiken. Annars bestämde jag och Annie oss för att ta en likadan bild med killarna (vi visade dem bilden och sa att vi skulle stå så. hahah, random). 

Sen kom jullovet och nu sitter jag här. Inga större händelser som är särskilt intressanta har hänt. Fast nu kan jag väl berätta om min julklapp som jag är så glad över? Jag ska till Frankrike och åka skidor och jag är uppspelt att jag inte vet var jag ska ta vägen, yey.♥
 
Andra saker som har hänt under året som jag glömt ta upp? Jag träffade en jättefin kille som betydde mycket och fortfarande betyder mycket för mig. Jag var med och letade efter en tjej som "rymde" hemifrån. Hennes föräldrar var mycket oroliga, men vi hittade henne. Jag tänker inte gå in på några detaljer. :) Det är två händelser som varit väldigt viktiga för mig, som har fått mig att tänka och gjort mig lycklig.

hur jag lockar mitt hår

Här är en liten video på hur jag lockar mitt hår och please enjoy för det tog aslång tid att ladda upp japp

viva la vida

Ååååååh bästaaa♥

RSS 2.0