Beyoncé for H&M


 
Som de allra flesta vet (eller bör veta), har H&M ingått i partnerskap med supersnygga Beyoncé inför deras sommarkampanj. Snart drar hon ju ut på turné och hon är alltså superinne just nu.
 
Tanken bakom kampanjen är att alla kvinnor kan vara allt: stark, sårbar, sensuell och så vidare. (Who run the world? GIRLS). Kläderna från kampanjen kommer finnas tillgängliga i början av maj världen över i H&Mbutiker. 
 
Nu får vi bara hoppas att sommaren vågar sig fram, så är jag mer än redo för Beyoncés och H&Ms kampanj. Ska bli spännande, så jag ska se till att besöka en H&M affär under kampanjen. Riktigt kul att det är just Beyoncé som är ansiktet utåt för det här. Hon är väldigt vacker! :)

Justin Bieber @ Parken

Lämnade mitt hem strax efter tio och köade fram till halv sex innan jag fick komma in på Parken, trots att min köplats var säkrad och jag inte hade behövt komma förrän vid fyra. Däremot tyckte jag att det var mysigt att köa. Alla var så himla snälla och hjälpsamma och vi fick till och med låna en filt av ett annat fan. Stod så nära scenen jag kunde komma och såg honom på att avstånd på mellan 3-5 meter. JAG VAR ALLTSÅ SÅ NÄRA! Förutom att vi väntade på att han skulle gå på scenen från strax innan 20.00 till lite drygt 21.15 och hade en massa jobbiga fans runtom oss som puttade oss och bad oss flytta på oss trots att vi inte kunde röra oss på något håll, var det väldigt bra! Justin är typ tusen gånger snyggare i verkligheten och alltså, jag fattar inte hur man kan vara så perfekt!
Typ det bästa sättet att avsluta veckan på. I'll see you again sometime! ♥

is everybody going crazy

De sista dagarna har varit GALNA! I Onsdags såg jag Imagine Dragons och herrejävlar vad bra det var. Jag stod längst fram och har sett Dan Reynolds in i ögonen och delat en slängpuss från honom med de som stod närmast mig. Asså det går inte ens att sätta ord på, så sjukt otroligt bra att jag vill tillbaka och återuppleva varenda sekund! Ett band jag har satt på "måste se igen"-listan, gärna så snart som möjligt haha!
Och igår fick jag i princip panik över Justin imorgon. Jag ska nämligen stå i Golden Circle och för att undvika tryck och höja säkerheten har de fixat ett organiserat kösystem som innebar att man var "tvungen" att hämta armband för att få bra platser. Tur att jag har världens bästa pappa som ställde upp och körde mig och Felicia till parken så vi kunde hämta våra armband. Nu har vi nummer 390-391 från torsdagen och idag har de gått ut med att de har lite drygt 2000 armband utdelade. NU KAN JAG ANDAS IGEN även om jag är så glad att jag knappt vet vad luft är!
/Taggadtilltusen

RSS 2.0