lista 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Inget speciellt som sticker ut, förutom att åka off-pist och njuta av att åka svarta pister (gjorde det första gången i år. Hade aldrig åkt svart innan).

Hur har ditt 2013 varit? - Både bra och dåligt - mestadels bra! Ett av de bättre åren för min del trots allt!

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - 20 april - Justin Bieber!!

Vad är din största framgång 2013? - Mina slutbetyg i nian!

Hur har du förändrats som person? - Jag har blivit gladare av mig och är mer självständig nu än vad jag var innan

Bästa köpet? - Min Michael Kors-klocka. Innan det var populärt. Älskar den verkligen, men den är lite mainstream nu. Eller så skulle jag säga min Canon eos 600D. Den är jag också väldigt nöjd med.

Vad spenderade du mest pengar på? - Shopping. Vet dock inte vad jag har köpt. Måste lära mig att spara mina kvitton så jag har koll på vad jag köper.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Min poooojkevän och mina fina klasskamrater. Tweetade en helt vanlig höstdag att "det var längesen jag var så glad som idag" och jag antar att jag har klassen att tacka. Och Annie, Elvira, Martina och Frida såklart. Fast de gör mig alltid glad. Alla konserter jag har gått på har gjort mig riktigt glad. :)

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - Chocolate med The 1975. Har väl spelat den typ sådär tiotusen gånger sedan jag först hörde den i januari?! Miley Cyrus nya album också, typ We Can't Stop, Wrecking Ball och FU.

Vem har du umgåtts med mest? - Annie, Martina och Frida och nu under hösten Elvira.

Har du haft ett förhållande under 2013? - Jaa

Vart reste du under 2013? - Chamonix (Frankrike) och London.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - Tid

Vad är det viktigaste du tar med dig ifrån 2013? - Att det är okej att misslyckas, att inte vara "bäst" och att det är viktigt att lyssna på kroppen, vad den orkar med och inte. Ska se till att jag mår bra först, så löser sig allt det andra. :)

Vad gjorde du på din födelsedag? - Midsommar, så jag firade med några vänner och det var en väldigt bra dag! De hade gjort kladdkaka (delvis för att det var midsommar, delvis för mig), det förväntade jag mig verkligen inte!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Tid och ledighet (bokar alltid upp för mycket på mina lediga dagar).

Vem saknade du? - Eftersom jag inte kommer på någon så har jag väl inte direkt saknat någon

De bästa nya människorna du träffade? - Börjar bli tjatigt nu, men mina klasskamrater och Nedim.


in a dream I swam to the other side

Det enda jag har köpt på mellandagsrean - en glittereyeliner/mascara. Var på emporia en snabb runda idag med Josefin som jag inte träffat sedan typ i somras so that was nice. När jag kom hem ville jag egentligen bara testa eyelinern, men jag kände för att testa en hel sminkning. Kommer inte sminka mig såhär imorgon, men det är så kul att testa sååå why not när jag har tid liksom :)

And I will stumble and fall

Och gissa vem som kom hem från mellandagsrean utan att ha köpt någonting? Åkte dessutom över till Köpenhamn, men hittade inte heller där något speciellt (trots att jag så gärna ville). Belönade mig själv till slut med ett svart nagellack från Essie då jag insåg att mitt gamla var kletigt och jobbigt att måla med. Så det är väl typ allt jag har fått med mig hem. Och nagellacket var inte ens på rea. Passade på att fixa naglarna inför nyår då jag inte lär ha tid någon gång innan dess. Of course I need my glitter for new year's! :)
A Great Big World – Say Something (Så himla fin låt som länkas överallt just nu. Såååå underbar).
Essie "Licorice", OPI "Servin' Up Sparkle", genimskinligt lack från kicks

RSS 2.0