shoe-o-holic vagaabond

Det bästa jag vet är att shoppa skor. Det är så enkelt och man slipper klydda med att ta av sig mycket plagg för att prova. Att det alltid finns skor i min storlek är också en bidragande faktor. Däremot är jag väldigt tråkig. 90% av alla skor jag äger är typ svarta eller vita och jag önskar verkligen att jag hade vågat att gå lite mer utanför min "comfort zone". Därför gillar jag vagabonds vår/sommarkollektion. Den innehåller mycket skor i pastelliga färger (which is great, jag menar, inte för stark och utstickande färg; helt perfekt om man är som jag haha). Deras ballerinor är himla bekväma. Har ett par från förra året och jag tror helt ärligt aldrig jag har använt ett par ballerinor så mycket på så kort tid. Some nice shoes to choose from below, alla bilder är lånade från vagabonds pressida. (Länk här.) 
Asså nä, nu valde jag bara enkla skor och inte särskilt vågade (fy skäms på mig själv). Finns mååånga fler skor som är fina. Deras ballerinor rekommenderar jag som sagt, bra, sköna och tåliga och värda varenda krona. Det finns även snygga herrskor så jag tror jag ska lura på min bror ett eller två par, systerpower.
Kolla in Vagabonds nya kollektion

Vallée blanche

Kan kort och enkelt sammanfatta dagen såhär: 3800 möh, dimmigt med noll sikt, klätterselen och beeper "för att", orörd pudersnö, 2 mil off-pist, skakande ben, uppkört och bumpigt, krävande, vackert, once-in-a-lifetimeupplevelse, turkosblå isblock gömda under ett tjockt lager snö, omgiven av berg utan chans att fly, på tok för många trappsteg för att komma till tåget, helt slut i armarna efter att behövt bära upp skidorna, överlycklig för att jag klarade det.


I'm on top of the world


RSS 2.0