urban cone

jag har inte skrivit om deras spelning ännu, så jag tänkte att nu när jag har lite bloggtorka (läs: bildtorka) så bjuder jag på ett "välformulerat" inlägg och världens bästa Urban Cone. 
 
Jag kan fortfarande spela upp varenda sekund av spelningen i mitt huvud, trots att det sakta men säkert suddas ut. Snart lever jag fast vid att jag har sett dem och släpper känslan av att stå i publiken med människor som ser samma sak och sjunger samma text som jag.
Till skillnad från MF-spelningen, kunde jag varenda låttext och sjöng med, dansade och skrek. Deras musik är så underbar och jag är verkligen, verkligen, verkligen jätteglad att jag på något konstigt sätt snubblade in på Julias spellista och hörde "kings & queens" för första (egentligen andra) gången. Detta är ett band som jag tyvärr (eller hur man ska se det) inte nöjer mig med att se 2 gånger. Fast det gör ju inte så mycket för plånboken (än så länge), så då går det bra. Världens bästa Urban Cone, tack för ännu en oförglömlig kväll och återigen tack för kramarna, snacket och autograferna.♥

RSS 2.0