Bonfire Heart

För tre månader sedan fick jag ett mail från James Blunt (japp, hans officiella mejladress hos Atlantic Records). I mejlet fanns låten "Bonfire Heart" bifogad och jag fick alltså höra den låten innan den spelades på radio för första gången. Igår kom mamma hem från jobbet och sa att hon hade blivit lite förälskad i en låt (och detta var hon stolt över eftersom hon brukar hitta all ny musik via mig). Hon visste att det var James Blunt, men inte låtens titel. 
När hon hämtade mig från träningen, spelades låten på radio och jag frågade mamma om det inte var den hon hade menat tidigare. Och visst, så var det! Då var jag ju tvungen att berätta allt detta om att jag hade fått den mejlad till mig :)
 

buy me a cameo

Essie "buy me a cameo". Det är en väldigt naturlig färg. Typ metallisk nude/rosa, eller lite koppar/roséguldig. Fint är det i alla fall. Helnöjd!♥ @ Kicks (kan ju tillägga att jag fick tag i det sisa på just det kicks jag var på).

reload the otherside

The White Panda – Reload the Otherside // kan ju tillägga att jag faktiskt har tröja på första och sista bilden
Har vandrat runt på Emporia idag med Annie och Martina! Köpte mer än jag borde... Haha ajjjj vad det svider i plånboken. Men så länge jag är nöjd med allt så... Provade en ny frisyr idag (bilderna ovan). Visserligen förstördes det helt väldigt snabbt, men whatevs. Min utväxt är inte att leka med, men det får vara så tills jag bestämmer mig för vad jag vill göra med mitt hår. Tills dess kommer jag leva med håret uppsatt i olika frisyrer. :)

RSS 2.0