10am gare du nord

Idag är det tjejmiddag för mina älskade töser i klassen som står på schemat. Ska till Nora någon gång de närmaste timmarna och fixa maten med henne. Jag har verkligen inte talang när det gäller att stå i köket, så vi får se hur det går! Tacos ska ju ändå inte vara särskilt svårt att laga?!♥
Keaton Henson – 10am Gare du Nord

levi's 501 & 511

Världens bästa pappa kom upp med två par gamla levi's och sa att jag fick klippa i dem ifall de passade. (De två till höger). De längst till vänster köpte jag tidigare i år och de har använts flitigt då vädret tillåtit det. Levi's tillsammans med one teaspoon är antagligen de snyggaste jeansshortsen man kan få tag i. (Tycker jag i alla fall. Har ett par one teaspoon bonitas). De mörkblå "nya" är lite stora i midjan då de är w32 men's size, men det går alldeles utmärkt med ett skärp. Bara sommar som saknas nu också... :)
A Rocket To The Moon – Wild & Free

why'd you only call me when you're high?

En från igår, och eftersom den inte är tillräckligt fin för att lägga ut på oh så hamnar den här :) / Glad tjej som räknar matte på en söndag (words of wisdom: Arbetar ni flitigt på lektionerna i skolan slipper ni sitta timmar varje vecka för att få rätt på det).  
 
Arctic Monkeys – Why'd You Only Call Me When You're High?

RSS 2.0