att fotografera är kul

Jag och Felicia (long time no see), drog ut på en spontan fotografering i kvällssolen. Senast var en gång under hösten och resultatet var väl inte alls vad vi hoppades på. Kommer lägga ut de flesta bilderna på Oh Inspired framöver, därför måste jag göra lite reklam här såklart... ;)

dissolve me

Idag tänkte jag att jag skulle "go fasionblogger" och fota vad jag har haft på mig idag. Inte för att det är fashion. Mest för att jag hade typ alldeles för många timmar över i morse under min enorma sovmorgon. Men jag upptäckte:
1) Att få kroppen att samarbeta på en helkroppsbild är inte lätt
2) Jag ser på tok för allvarlig ut och det passar inte alls mig, jag ska le och se glad ut
3) Min balans inte är den bästa, kolla:
Tappade alltså balansen i sjukt bra tajming. Inte för att bilden blev bra någonstans ändå. Jag kan i alla fall påpeka att detta var sista bilden. & skuggorna faller så fel. Borde ha ställt mig där jag ställde kameran och ställt kameran där jag stod.. :) / Surisen
alt-J – Dissolve Me

you've got a pretty kind of dirty face

Mina favvisar har släppt en ny musikvideo till min absoluta favoritlåt av deras låtar. Lyssnar på den flera gånger dagligen och har gjort i princip sen jag hörde den första gången. Haha, hur är det ens möjligt att fastna så hårt för ett bands musik?! Kommer kolla på videon tusen gånger om och gilla den lite mer för varje gång..

RSS 2.0