a day in the life


Har dragit på mig en förkylning och det suger ju. Vaknade i morse med halsont, men så taggad som jag var på att åka till Liseberg fanns det inget som kunde hindra mig. Dock blev det antagligen lite för mycket av det goda för min del, mitt huvud har snurrat (delvis pga. min förkylning, men även andra faktorer som spelar in) och stundvis kändes det som att jag skulle svimma. 
 
Hur som helst har jag haft en bra dag. Helix är antagligen den bästa berg- och dalbanan jag har åkt (har visserligen inte många att jämföra med). Lång, loopar, skruvar. Och atmosfear, jag må vara höjdrädd och avsky nedsläpp, men alltså jag älskar den!!!! Vår längsta kö idag var 20 minuter lång och vi hade bara lite småregn under någon minut. Så för att sammanfatta allting: jag och Nedim har haft en bra dag!

war rages on

Och jag sprang igen. Denna gången sprang jag på 24,36, vilket är ytterligare förbättring, och det är min bästa 4-6km run av alla tracked runs på runkeeper. Med tanke på att en stor del av min runda dessutom är uppförsbackar och att det tar emot så otroligt mycket, är det grymt. Har även hunnit med att räkna matte idag, läsa fysik, göra spanska, handla och städa. Det har trots allt varit en bra dag!

Imorgon följer jag och Nedim aka the boyfriend med mina föräldrar till Göteborg. Antingen strosar vi runt på gatorna eller så finner man oss inne på Liseberg. Får helt enkelt se vad vi känner för imorgon. Mys!♥
 
Alex Clare – War Rages On
 

oven-fried potatoes w. guacamole and greek salad

Lider nästan med mina föräldrar för att båda två dissade mig ikväll och missar min matlagning. Det är som jag tidigare sagt väldigt sällsynt att jag befinner mig i köket en längre tid för att laga mat, men idag passade jag på att lyxa till det för mig själv. Eftersom jag älskar grekisk sallad valde jag att göra det och sedan även göra "french fries". Och såklart min guacamole för att doppa min fries i.

... så innan jag börjar med att räkna lite matte tänkte jag bara dela med mig av min middag. Peace!
Delar gärna med mig av hur jag har gjort om det önskas! :)

RSS 2.0