2014 - en återblick

Inatt lämnar vi 2014 och går istället in på 2015. Vad passar inte bättre då än en lista med frågor om 2014? Vissa frågor är konstigt formulerade pga en trött Hanna som inte orkade översätta dem på ett bättre sätt. Förstår ni inte så är det helt enkelt bad luck.
 

· Vilken händelse, stor eller liten, kommer du att berätta för dina barnbarn om? – Jag har ingen aning, helt ärligt. Möjligvis Turkiet eller Malta.

· Vilka 3 ord beskriver ditt 2014? – Bästa sämsta året.

· Vad har du lärt dig om dig själv? – Att jag behöver kompisar/familj mer än jag tidigare trott.

· Vilken bedrift är du stoltast över? – Ma3. Hade noll självförtroende men jag klarade det och jag klarade det bättre än jag vågade hoppas på.

· Bästa nyheterna du fick reda på? – Att min bror kom in på den linjen han ville läsa på universitetet.

· Favoritställe du besökte 2014? – Mdina, Malta. Visserligen bara några timmar men oh so beautiful.

· Vilken av dina egenskaper visade sig vara den mest hjälpsamma under året? – Att jag pratar för mycket när jag blir bekväm med någon. Det gör att jag öppnar mig, vilket jag annars har svårt för.

· Vem var personen du alltid kunde förlita dig på? – Min mamma.

· Lärde du dig någon ny färdighet? – Derivering. Haha, helt ärligt, det är så intressant mitt år har varit.

· Vad, eller vem, är du mest tacksam för? – Musik, som vanligt. Det hjälper mig genom allt.

· Om någon skulle skriva en bok om ditt liv under 2014, vilket genre skulle det vara? – Antagligen en tonårsnovell fylld av osäkerhet. Vet ej genre.

· Vad är det viktigaste du lärde dig under 2014? – Det är viktigt att måna om vänner.

· Vilka mentala spärrar övervann du? – Rädsla att öppna mig, till viss del.

· Vilka 5 personer trivdes du mest med? – 5 pers? Nedim, bönorna, mina amigas from the hood och familjen haha. Det blir över 10 personer men äh.

· Hur utvecklades din relation till familjen? – Jag har alltid haft bra relation med min familj. Jag har nog varit väldigt upp och ner, vilket har blivit jobbigt för mina föräldrar så de har antagligen varit lite mer irriterade på mig än vanligt.

· Vilken bok eller film påverkade ditt liv på ett djupt plan? – Har läst en del böcker och jag har säkert blivit påverkad av alla, men jag kan inte komma på någon specifik bok på rak arm.

· Vilka småsaker njöt du mest av under ditt vardagliga liv? – Smoothies. Vad hände med dem?

· Skapade du något häftigt i år? – Inget jättehäftigt, men jag gjorde ”resevloggar”, eller ja alltså klipp från mina semestrar och det är kul att kolla tillbaka på dem såhär i efterhand.

· Vilket var ditt vanligaste sinnestillstånd i år? – Stressad.

· Fanns det något du gjorde för första gången i ditt liv under 2014? – Ja! Mycket!

· Vilken var din favoritstund med dina vänner? – När jag och bönorna gick till Pronto och åt cheescake en dag efter skolan. Så himla mysigt!

· Vilket/vilka ”stor/t/a” mål lade du grund för under året? – Fitness Hanna

· Vilken händelse hade du velat uppleva igen? – OneRepublic och The 1975, igen och igen och igen.

· Bästa presenten du fick? – Mitt objektiv

· Vilket köp visade sig vara det bästa? – Mitt gymkort, helt klart.

· Vad hade du velat göra annorlunda och varför? – Hade velat ta mer hjälp av andra, med allt. Det är inte alltid helt lätt att klara sig igenom allting utan lite stöd.

· Några nya vanor du utvecklade? – Träning (på egen hand).

· Vad eller vem hade störst positiv påverkan på dig 2014? – Nedim, Ella, Amanda och Ina. De har alla gjort mig så glad!

· Om du hade kunnat ge dig själv ett råd inför 2014, vad hade det varit? – Ta det lugnt och fortsätt kämpa.


leave it to the breeze

James Bay – Let It Go
Himlen igårkväll // Pre-shopping
 
Har tillfrisknat i princip helt och hållet - jag är inte längre beroende av Ipren för att kunna leva. Igår tog mamsen och jag en snabb runda till Lutz för att jag skulle komma ut ur huset (och för att jag behöver lite saker som jag inte hittade där) och idag följde jag med Martina och Filippa till stan för lite shopping. Det var trevligt! Imorgon står klippning på schemat. Och städning, vilket inte är lika najs! :)

I'm your piñata

Jag är tillbaka på fötterna, vilket innebär att jag inte har legat i sängen hela dagen. Faktum är att jag känner mig mycket bättre, trots att det är lite halsont och mycket hosta som vägrar att ge med sig. Jag kan konstatera att influensa på julafton verkligen INTE är en höjdare. Och jag kan också konstatera att det inte är en höjdare att åka på influensan på jullovet som skulle ägnas åt träning. Så gick det liksom med det. Det är typ som att min kropp är inställd på att jag inte ska träna. Borde egentligen ägna lite tid (nu när den existerar) till att skriva CV och personligt brev, men nä.

Dagen har ägnats åt tv-tittande (idag igen, ja), städning och lite sminkning. Har typ sedan jag såg Chanels sminkning från deras SS14-visning velat testa att göra en sminkning inspirerad av den. Och sminka är kul. Och jag har ändå inget bättre för mig så varför inte. :)
 
 
Montgomery – Pinata

RSS 2.0