Boom Clap

Någon som kan gissa vad jag har gjort idag? Ledtråd: Det har tagit en väldig massa timmar, täckt över mina dubbla utväxter och gett mina toppar en kallare ton. Är helt förälskad och sååå nöjd! Har läst skräckberättelser om att färga håret hemma, framför allt bleka håret så jag var ju lagom nervös över att det inte skulle bli ett bra resultat. Kommer lägga upp bilder där man tydligt ser skillnaden imorgon.

bring colour to my skies

Igår fikade jag med Ella och Amanda, två av mina saknade tjejer. Ina är i Italien och har det bra, så hon kunde tyvärr inte fika med oss! Mina bästa!♥ Sen åkte jag iväg och köpte hårfärg och fick med mig lite annat smått och gott. :)
 
... okej Troye förtjänar att jag delar den här. Alltså. Jag tycker att den är grym!

I'm just a believer

Är tillfälligt trött på solen. Trodde helt ärligt aldrig att jag skulle skriva det, då jag älskar att bara slappna av, ligga i solen och sova lite. Men nej. Solen känns just nu bara utmattande, så istället valde jag att sätta mig i skuggan och läsa ut Catching Fire. Det har alltså tagit mig över ett år och jag har under tiden hunnit läsa ut 6-7 böcker (4 av dem har jag läst nu under sommaren).. :)
 
Islatte passade trötta Hannapanna perfekt idag. Notera att det står att jag är på sidan 136. Pft, hade typ 50 sidor kvar.
American Authors – Believer

RSS 2.0