senaste inköpen

Detta är de ringarna jag köpte i Turkiet. Köpte mycket mer än bara detta, men väljer att inte lägga ut det. Däremot kan jag kort berätta: Bioderma x2 (på ett apotek, så ja det är äkta), en "Longchamp"-väska (såklart är den inte äkta), löpartights, träningsskor och flipflops. 

From Turkey

Klippte ihop en liten video av de få filmklipp jag filmade borta i Turkiet! Borde egentligen filmat mycket, mycket mer eftersom att jag tycker det är så kul. Kameran jag använde är en kompaktkamera, Fujifilm Finepix F600EXR.
 
American Authors – Best Day Of My Life - Gazzo Remix

S T Y L E B Y


Detta är vad jag gör just nu och kommer att göra två timmar framöver. Eftersom det var vår sista dag idag och vi varken har tillgång till hotellrum eller dusch, så bestämde vi oss för att gå till Alanyum, ett shoppingcenter (för där finns aircondition). Det slutade ändå med att vi i 35 graders värme begav oss till Alanya för att shoppa där istället! Kommer hem med mycket fint och jag är nöjd! Behöver jag ens skriva hur mycket jag har svettats idag? Trodde ett tag att jag skulle dö av värmen, men nejdå! Jag lever fortfarande! 

Vårt flyg lyfter 23.10 turkisk tid och landar strax efter 02 svensk tid! Såklart tråkigt att åka hem, men ska bli skönt att få en paus från solen innan jag åker vidare till Malta! :)

RSS 2.0