down by the river

Todays facelook and hairdo. /Tjej med huvudvärk
Milky Chance – Down By The River // Har funderat länge about what to do med mitt hår, men bestämt mig för att låta solen bleka det under sommaren. Sen efter sommaren tar jag och bestämmer mig för att färga håret mörkare eller fortsätta med det blonda...

benefit's they're real

Ville prova min mascara för att se om den är bättre än mina andra. Jag gillar den sååå mycket än så länge! Som ni ser har jag i princip inga ögonfransar, och mascaran får det att se ut som att det faktiskt finns några ögonfransar! :)
Har sjuk träningsvärk i mina ben, alltså jag är helt seriös. Kan knappt gå och varenda steg gör ont. Att stå still är också svårt och det gör så ont! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig inför ikväll för tjejmiddag och senare fest. :)

Look at me now, I'm falling

"Jag ska köpa presenter idag"... Räknas presenter till mig själv också då eller? Köpte Benefit's "They're Real"-mascara, FitMe concealer och babylips med SPF. Köpte även schampoo och balsam, eftersom jag funderar på att börja med balsammetoden (har mycket idéer för mig hela tiden). Man kan ju inte köpa vilka som helst, eftersom det måste vara utan vissa ämnen. Kommer att skriva mer om det i framtiden OM jag bestämmer mig för att använda mig utav balsammetoden. Vi får se :)
The Vamps – Somebody To You

RSS 2.0