wanties right now

Väska, bh och two-piecekläder från Sheinside. Vita boyfriend-jeans från GinaTricot och sandaler (kind of) från Mango.

micro cube


Har varit extremt sugen på att köpa en Marshall Stanmore-högtalare men har valt att prioritera bort det och istället köpa något annat jag har behövt. Det är jag ändå rätt glad att jag gjorde, nu när jag tänker efter. Fick en infall där jag kom och tänka på min gamla gitarrförstärkare. Jag letade igenom våra lådor och hittade en adapter så att den går att använda till mobilen/datorn. Kanske inte riktigt lika bra ljud som om jag hade gått och köpt en Marshall, men så mycket billigare. 
 
Marshallhögtalarna är ju också snyggare. Funderar dock på att måla min lilla högtalare svart, så att den blir snyggare och passar in i mitt rum bättre. Nu vill jag istället köpa en Crosley Cruiser för vinyler också. :)

få ut allt ur din bareMinerals

 Vänd på din burk och använd en pincett för att lyfta på "plattan" som ni ser på bilden. Om någon har missat detta, supertips! :)
 
Har precis legat i sängen några timmar med migrän. Inte lika brutal som vanligt men migrän är migrän och det är tillräckligt jobbigt även om det inte gör i närheten så ont som det kan göra. Har inte hunnit plugga det jag skulle, har börjat lite smått men har en del kvar. Kämpa Hanna! Lever för att jag har ledigt på torsdag och fredag!

RSS 2.0