favoritbloggar

Happily grey
Bisous Natasha

motivational

Tränade i morse. Morgonträningarna är ett helvete att komma iväg till, men väl där är det underbart. Fick som vanligt till ett grymt benpass. Squat squat squat typ. Märker att jag blir starkare. Slänger snart på 10 kg till, wiiiiho! Framsteg!
 
Annars då? Det suger att skolan började idag igen. Är inte alls taggad och inte ens i närheten av redo. Försöker att vara positiv men det är svårt. Tappade min mobil på gymmet i morse så att skärmen sprack. Attsingen också. Tänkte till och med sätta på ett skal i morse men glömde helt bort det. Funderar på att byta skärmen men jag har inte råd att göra det. Vill inte heller byta telefon, jag och min Inoph har varit med om för mycket tillsammans. Träffa OneRepublic, Urban Cone, Matty Healy och John Waugh. Måste också fixa ett nytt terminsbevis vilket kostar en hel förmögenhet. Kanske borde lära mig att hålla bättre koll på mina saker? (Ja, Hanna). Humöret just nu: arg, trött, "livet suger" typ och jklgahdlka.

the hair

Har bloggat en del om mitt hår och hur fel det blev men inte visat bild. Så här ser det ut (på otvättat hår). Det är ju inte fult, absolut inte. Hade det mörkbruna, som tyvärr inte är med på bild, varit liiite ljusare och lite kallare i tonen hade jag antagligen älskat det. Jag trivs ju dock betydligt bättre som blondin och därför föredrar jag när mitt hår har mer ljust i sig än mörkt.♥
 
Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0