St. Lucia Lilac

 
I veckan har jag gått runt med den här färgen på naglarna. Essie såklart. Fick även detta av min pojke när han kom hem från USA. Att han lyckades pricka in så rätt. Har velat ha ett sånt här ljuslila jättelänge, men jag har inte hittat något i Sverige (Essie då).
 
Igår tränade jag efter skolan med mamma. Är jätteglad idag delvis för att jag har träningsvärk, men mest för att jag ÄNTLIGEN har hittat en magövning som verkligen bränner i nedre delen av magen. Har haft så svårt att träna de nedre absen för det känns aldrig riktigt som att jag kommer åt dem. Idag känns det! Kan absolut dela med mig av den. Det är ingen ny övning egentligen, har gjort den innan bara att den tar mer när man "avancerar" den lite.
 
Idag är jag inställd på städning och plugg. Såklart! Jag vet att jag kommer tycka att denna och nästa vecka är tuffa (har mycket att läsa in och lära), men eftersom jag har lov om två veckor hoppas jag att jag överlever ändå. Och detta var cirka allt jag hade att säga. :)

punchin in a dream

Eftersom mina förstalektion idag är inställd bestämde jag mig för att göra en lyxfrukost till mig själv, bestående av äggmackor och acai/hallon/blåbär-smoothie. En av de godare smoothiesarna, helt klart. Älskar hallon/blåbär-kombinationen. :)
The Naked And Famous – Punching In A Dream

Houndmouth "Sedona"


RSS 2.0