nytt hår, igen?


YES! Slingade först håret men failade rätt brutalt (inte fult men det var inte jag), så jag la blont i princip i hela håret istället, förutom närmst hårbottnen, där jag la en mörkblond färg och det är det här resultatet jag har velat ha hela tiden. Ända sedan jag gick till frisören på sportlovet och fick mörkt hår med röd nyans. På en skala 1-10, hur nöjd är jag? 12, helt klart.

Alltså, frisörer har ju egentligen mycket bättre koll och jag tror att det är skonsammare för håret att färga det på salong, men man kan bli minst lika fin och nöjd om man gör det hemma. I mitt fall har jag blivit mer nöjd hemma än på salong. :)

tiny crystal head

Älskar Crystal Heads flaska, finns ingen som är så häftig som den. Förra året (eller var det förr-förra?) tvingade jag pappa att köpa stora Crystal Head för att jag så gärna vill ha flaskan (har bara druckit av det när vi hade vodkasmakning på min födelsedag) och förra veckan när vi var i Helsingör hittade vi denna miniatyrflaska. Hur söt? Bryr mig inte ens om innehållet (eller?;););) ), tycker bara om flaskan så mycket, hehe!
 
Ska snart ta en dusch efter dagens träning. Har alltså tränat tre dagar i rad och börjar ÄNTLIGEN få tillbaka motivationen. Har dock inte tillräckligt med motivation för att sluta äta socker ännu, men det kommer förhoppningsvis. 

Sen ska jag packa. Varför, undrar ni. Jo, min familj har fått för sig att åka till Berlin imorgon, och möjligtvis tar vi något annat stopp i Tyskland utöver det. Funderar på att filma lite av resan eftersom jag älskar att kolla på sådana videos och för att det är kul att se tillbaka på. Ska även filma lite av Way Out West när jag åker dit är det tänkt. :)

Göteborg

Från Masthuggskyrkan.

RSS 2.0