träning i solen

När det är någorlunda soligt vill jag helst inte ta mig till gymmet för ett svettigt pass inomhus. Då utnyttjar jag inte bara att jag har otroligt nära till Bokskogen, utan även att jag har skivstång hemma. Att träna i solen gör mig lycklig. Kvaliten på passen här hemma är ju inte super (svårt att uppnå samma fokus som när jag är på ett gym), men det är bättre än inget. 
 
Blev en snabb och egentligen rätt misslyckad träning idag, men jag är så sugen på att sätta mig i en solstol och stanna där. Hoppade lite hopprep, ca. 10 minuter. Sen gjorde jag sumosquats (har dock fortfarande träningsvärk i benen sedan i fredags), power cleans med extremt lite vikt, biceps curl, axelpress, bröstpress. 
 
Få repetitioner och låg vikt, men som sagt är det bättre än inget...

är det sommarlov eller vad?

Oh you guuuuys! Håller min statistik uppe när jag inte bloggar, cuties. Anledning till sämre än sämst uppdatering? Absolut ingenting. Alltså, jag har inte gjort någonting som är värt att skriva om. Är mest bara stressad och ledsen hela tiden, vilket gör att jag drar mig undan från allt och alla (förutom Nedim och familjen). Vädret gör det inte bättre och eftersom jag inte ska åka utomlands i sommar blir jag ledsen över att jag kommer vara extremt vit hela året. Brun utan sol hela vintern, yes. Ingen hudcancer = SUPER! Hade dock inte haft något emot att få lite D-vitamin.

Vi får se hur det kommer att se ut här framöver. Jag jobbar på att flytta bloggen till ett eget webbhotell, vilket helt enkelt handlar om mitt intresse för webbdesign och möjligheterna som finns är oändliga, typ. Däremot är php (den typ av kod som wordpress använder) svårare att förstå än jag trodde, men så kul att det inte gör något.

Snart ska jag sätta mig på bussen in till stan för en körlektion. What is new, liksom?! Inget. Yes people vi ses när jag har något vettigt att berätta. :)

Dat utväxt. Snart dags att fixa håret, möjligtvis...

örhängen i massor

Har en löjlig massa (små)örhängen och ca. noll koll på dem. I brist på annat att göra (eller ja, brist och brist), sorterade jag alla mina småörhängen. Nu går det att hitta vad jag söker i alla fall!


Körningen går bra, men det är fortfarande några lektioner kvar. Körde mer eller mindre felfritt idag, vilket känns såååå skönt! Slutet och körkortet närmar sig. Wiho!

RSS 2.0