urban cone + locals

Förbandet heter Locals och tycker verkligen att ni alla borde kolla in deras musik (i alla fall ni som gillar indie). Misstänker att det bara är pappa som kommer att visa intresse och faktiskt söka upp dem, men det är i alla fall någon!
Vi bara "nä men vi tar en bild med locals också, så har vi det när de blir jättekända". Hahah, håller tummarna för dem och tror och hoppas på att de kan komma långt. Här är deras spotifysida och här är deras facebooksida.
.. och så vidare till mina baes, Urban Cone. Kan inte riktigt beskriva dem utan tycker bara att man får gå och se dem själv. Alltså de är ju för bra! Hade behövt typ 100ggr mer av deras energi i mitt liv, då hade allt varit helt underbart ju. :) Och munken köpte jag på Dunkin' Donuts vilket var sjukt gott efter att ha velat äta munkar såååå länge! Mumsigt!

urban cone 2012

Är sådär lagom småtaggad (as in taggad så jag inte vet var jag ska ta vägen) inför morgondagens efterlängtade spelning. Var för ung för att gå och kolla på dem i Lund för typ två veckor sedan (fortfarande för ung), men brukar inte tacka nej till att åka över till världens bästa Köpenhamn. Spelningen är dessutom på det ställe i Köpenhamn som jag kan säga är mitt favoritställe - Idealbar. Litet, mysigt och intimt. Sååå glad!
 

from saturday

Några från i lördags. Fina människor på en härlig fest. Grattis igen till bästa Mathilda som äntligen är 18! 

RSS 2.0