That's the real me

 

Hade väldigt kul igår! Pratade mycket med en tjej vars blogg jag läste för längesedan (och hon läste min, hahah). Vi har varit vänner på facebook så sjukt länge och det är högst oklart när och hur vi blev vänner, men det är ändå rätt kul det där!

 

Idag ska jag plugga litegrann. Har studiedag på tisdag vilket känns skönt, så får jag en extra pluggdag inför de kommande veckornas sjuka schema. Alltså, klarar jag mig till jul levandes kan jag nästan anses vara odödlig.


It all depends

 

Sitter just nu i sängen och låter min LP-spelare snurra. Jag lyssnar på The 1975s music for cars, eftersom den, samt deras andra epn är det enda jag har på vinyl. Inte mycket, men helt klart kvalitet på musiken. Får gå in och sno åt mig några från mammas och pappas gamla samling, finns säkert något bra.

 

Ikväll ska jag på fiesta och det ska bli trevligt. Har dock åkt på en liten förkylning och känner av den lite sådär. Mitt immunförsvar har kämpat på bra, så något halsont har jag inte haft idag. Heja mina vita blodkroppar och allt annat i kroppen som har deltagit!

 

Btw kollar man min armhåla ser man att jag har solat. Alltså… Hehe, är ju inte särskilt noggrann när jag smörjer in mig med brun utan sol, gör det mest bara för att se frisk ut. Sen om det blir fläckigt gör det inget eftersom jag ändå har massvis med kläder på mig under dagarna!

 

Hoppas ni alla har en lika trevlig lördagkväll/natt som jag förhoppningsvis kommer att ha! Kramisar till er allihopa <3


Get shit done

 


Har egentligen inget relevant att skriva till bilden, men jag gör ett försök ändå. Har haft typ världens lugnaste vecka (förra veckan och denna hittills). Då menar jag inte att jag inte har några läxor, har bara färre än vanligt. Rätt skönt faktiskt, för när jag kollar på min klass arbetsbelastningsschema inser jag hur jäkla mycket jag kommer behöva plugga innan jul. Har ju inte mycket kvar till studenten så tror jag kommer att överleva ändå. Får helt enkelt bita ihop och bara “get shit done”.

 

Och… Jag och min mac har inte riktigt kommit överens de senaste dagarna. Batteriet har slukats upp på mindre än 3h och jag har haft ett (några stycken) breakdowns för att min dator är mitt liv, det är där jag har allt och jag kan inte klara mig utan den. Hur som helst har jag lyckats (mer än) FÖRDUBBLA batteritiden. Hur då, tänker ni? Jo, det var tydligen så enkelt som att uppdatera operativsystemet. Har gått och dragit på det nu i typ ett år, och efter att vår IT-tekniker på skolan mejlade oss att vi skulle låta bli, gjorde jag just det: lät bli. Men nu så har jag en dator som mår bra trots alla tvivel och jag är helnöjd (och lite stolt att jag löste problemet)!!

 

RSS 2.0