Jag tröstshoppar

Den senaste veckan som har gått har jag konstaterat att alla som säger att årskurs 3 är lugn är lögnare. Ettan och tvåan var helt enkelt piece of cake jämfört med det jag upplevt det här läsåret. I höstas var jag i princip en robot som bara gjorde det jag blev tillsagd att göra utan att klaga för mycket. Nu vet jag knappt vem jag är, jag tycker inte att jag gör annat än att plugga. Det är ju den här tiden jag borde njuta av, men nope. Har 9 examinationer på mindre än 4 veckor (uträknat av Ella). Sååå… livet är inte okej just nu.

 

Istället tröstshoppar jag, för att få lite glädje i livet. Förra helgen beställde jag den här väskan efter att ha surfat runt på forever 21. Jag är helt förälskad i YSLs “Sac de Jour” och hade mer än gärna köpt en sådan, om det inte vore för att prislappen ligger på nästan 20,000 kr (helt orimligt för normala människor i min ålder – helt orimligt för normala människor över huvud taget). Tycker jag lika mycket om denna, som är ganska lik sac de jour, om några år kanske det är värt att investera i en YSL, vilket säkert inte kommer hända för jag tröttnar så snabbt på saker.


Underground & serenity


Beställde hem detta för någon helg sedan efter både kursprov i engelska och högskoleprovet, för att jag tyckte att jag förtjänade det. Har läääänge velat ha dessa, men är inte alls en “läppmänniska” när jag sminkar mig och har aldrig riktigt känt mig bekväm med läppstift. De kommer från madlady och om man är smart letar man upp en rabattkod då de ca. alltid har ett samarbete med någon youtubekanal. Tips!

 

Idag ska jag jobba. Har varit så opepp på det hela veckan och verkligen bara känt “men nääää”, fast det är ju bara att göra det ändå. Tur att det bara handlar om några timmar och inte hela dagen i alla fall. Hade också behövt plugga lite, men det kommer antagligen inte hända, hehe… 


Studiedagsfrukost


Såhär såg min dagens frukost ut. Det var gott, förutom det faktum att jag la ner så mycket tid på att få det att se någorlunda bra ut på bild, så att müslin hann bli lite grötig. Jordgubbarna gjorde upp för det!

 

Idag har jag studiedag, så jag ska städa och plugga lite. Man hade kunnat tro att vårterminen i trean skulle vara lugn, men nono. Helt ärligt, jag har alltid haft något att göra i skolan sedan jag började ettan. Lider ändå med alla som har allt detta framför sig. Det som tar mig igenom den här vårterminen är ju just att studenten väntar runt hörnet och det är värt att fortsätta kämpa för. 


RSS 2.0