Fix you

Sedan 2009 och min första riktiga konsert har jag varit helt förälskad i låten fix you. Det är den låten jag startar när jag tycker att livet blir lite tufft, som jag gråter ut till och sedan känns allt bättre. Jag har länge pratat om att tatuera in en del av låttexten, för att meningen med den är så fin. Först var jag inne på “lights will guide you home” i nacken, för att allting alltid kommer att lösa sig och att jag kommer hitta min väg. Allt eftersom tiden har gått har jag istället ändrat mig till en mer simpel text…

 

Den 1 april 2016, nästan 7 år senare, tatuerade jag in texten “fix you” på min arm. Inte nog med det, utan det är även skrivet i min mammas handstil. Detta för att min mamma, trots många bråk och att jag ibland inte vill ha med henne att göra, alltid har varit där för mig när det har varit tufft, för att “fixa mig”. Jag är så nöjd! Och om ni aldrig hört låten, lyssna på den och lägg märke till texten. Coldplay – Fix You.

 

Jag gjorde min tatuering på en studio som heter “Backyard Tattoo”, där min vän och hennes pappa tatuerar. Tanken var att min vän Cornelia skulle göra den, men då hon aldrig tidigare tatuerat en text (hon är lärling) och hon ville att jag skulle få det så bra som möjligt, överlät hon arbetet till sin pappa. De är duktiga båda två och jag kan inte tänka mig att tatuera mig någon annanstans! Nog med väntan, här kommer tatueringen.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback