Till studenten


Okej alltså. Jag tar studenten om 46 (47?) dagar, vilket är helt sjukt. Det är mycket kvar som måste fixas, till exempel bör jag bjuda in min släkt till min studentmottagning innan det är för sent (har alltså inte glömt bort er, släktingar, är bara lite seg och har föräldrar som också är lite sega). Men… när vi börjar bjuda in kommer frågor om vad jag önskar mig säkerligen strömma in. Det är skitsvårt, för jag är en sån som tycker att jag har allt jag behöver och lite till. Däremot har jag inte allt det jag kommer behöva om några år när jag skaffar mitt eget hem och därför gäller det för mig att tänka framåt och vad som kommer vara nödvändigt om några år.

 

Därför har jag satt ihop ett litet collage med liiiite inspiration och idéer på vad man kan ge mig och andra som också tar studenten i år (eller så kan man ge det till någon om man bara känner för att vara snäll). Jag tänker att kokböcker av olika slag alltid är användbart. Nyckelringen är ju också användbar, men placerades i bilden mest för att fylla ut. Boken “min dag på 3 minuter” tycker jag är ett roligt koncept och därför fick den också läggas in som idé. Något roligt spel, till exempel icebreaker, kommer säkerligen till användning någon eller några gånger i framtiden. En vas är användbar för min del, eftersom jag älskar att ha blommor. Och den här doftspridaren luktade fantastiskt gott, mvh. en doftkänslig liten prick. Inte för stark doft, så jag hade absolut inte haft något emot att ha en sådan stående i mitt rum.

 

Allt detta kommer från designtorget (in och kolla där om ni har presentångest och inte kommer på något). Blir nästan lite smickrad om någon skulle tro att det här inlägget är sponsrat (I WISH). Detta är alltså helt och hållet egna tankar och idéer och DT får en obetald reklamplats på min oh so välbesökta blogg. Kommer antagligen att lägga ut fler inspirationsinlägg framöver, då med innehåll från andra affärer, för jag är egentligen precis lika skitdålig på presentidéer som alla andra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback