Nollad

 
Wow. Vilken vecka. Så hektiskt, tempot har varit så högt och det har hela tiden varit något som ska göras, men jäklar vad kul det är. Har inte varit hemma många timmar den senaste veckan och i princip bara sovit de få timmarna. Igår avslutade vi veckan med finsittning och utgång. Jag skulle dock på Kickis 18-årsfest så jag följde inte med ut, utan blev istället hämtad av min babe. Idag släppte han av mig på grillningen med alla andra nollor för att han är bäst.
 
Nu sitter jag och andas ut, men ska snart köra hem till honom. Välbehövligt efter den här veckan!

black car

 
Miriam Bryant - Black Car
 
Miriam igår var bra. Lite konstigt upplägg av spelningen dock då hon hade typ 3 extranummer och eftersom det är ovanligt var många redan på väg bort från stortorget innan hon började spela sista låten. Aja, fick i alla fall umgås med Ella för sista gången på typ ett år. Det är verkligen tur att vi har den teknik vi har idag, annars hade det varit ett betydligt jobbigare hejdå. Hon är inte längre än ett samtal bort! Ina, Hampus, Philip, André och Kicki var också med, men dem träffar jag snart igen!
 
Idag har jag verkligen inte gjort något. Klockan är redan 15 och jag ligger fortfarande i min säng, i pyjamas. Behövde verkligen en dag som denna, känner mig både psykiskt och fysiskt slut och är inte alls redo för att ge mig in i en så pass hektisk period som jag har framför mig. Blö... Men en dags avslappning räcker för mig!

posing

 
Har alltså glömt bort att lägga ut de här bilderna, hehe. Från Ellas avskedsmiddag i fredags. Såååå mysigt med balkong (vill också ha en).

RSS 2.0