tacomys med bästisarna

Igår kom mina fina tjejer hit och vi myste till det med lite tacos. Håller med dem om att det är sjukt att vi är i den åldern att man kan flytta hemifrån, jag menar det var ju typ igår jag började gymnasiet och var en liten skit (är ju fortfarande egentligen en liten skit). De skämde bort mig med eukalyptusblad/blommor/kvistar och tre jättefina korgar och en kökshandduk. Hur fina är ni???!!! Tack så himla mycket!!! <3

 
Nu börjar det bli dags att packa ihop och bege mig mot Sjöbo. Ska hjälpa Albert att fixa allting inför ikväll och sen kommer de andra väl någon gång efter 19 idag. Känns liksom inte ens som att det är nyårsafton idag?! Aja, det ska bli kul! :)
 
 

apartment update #3

 
Ytterligare en sneakpeek! Tyvärr är det alldeles grått och tråkigt ute idag så ljuset på bilden är ju inte helt fantastiskt, men ni ser ju i alla fall hur det ser ut än så länge i min lilla lya. Fortfarande inte helt perfekt, några småsaker som ska fixas (exempelvis ytterligare ett litet brickbord till soffbordet och dekorationskuddar till soffan). Meeeen!!! Så här bor jag! :) Bättre bilder ska tas när ALLTING är klart! Hahah, det här med renovering tar betydligt längre tid än jag trodde! :)
 

Rosefield

Igår "firade" jag och Albert jul, med lite pizza till middag och presentöppning på kvällen. Han hade antecknat en klocka jag sagt att jag ville ha och köpte den till mig! Dessutom hade han graverat in hsjw eftersom det har blivit lite av mitt "varumärke". Sååå gulligt att han gjorde den lite mer personlig! Älskar honom väldigt mycket! Av mig fick han massa rakartiklar och skäggsaker. Hint till att han inte får göra sig av med sitt skägg! :)
 
Och som pricken över i:et fick jag mitt resultat från mjukvaruutvecklingstentan. Fick 50 (50 är det minsta som behövs för godkänt) och är därmed godkänd. Inget resultat att hänga i granen (heheh, passande), men ett godkänt är ett godkänt. Ännu viktigare är det här resultatet när varannan person blir underkänd. Så, nu har jag jullov fram till 16 januai! :)

RSS 2.0