tentaplugg och lunch

Är tvungen att snabbt kika in från mitt tentaplugg (pauser är välbehövliga när man sitter från tidig morgon till sen eftermiddag med huvudet i böcker). Nu känns det mest frustrerande att plugga, har några saker som jag inte verkar kunna greppa, trots att jag försöker och försöker. Det känns ändå lovande inför måndag då jag känner att jag har tillräckligt med kunskap för att kunna skrapa ihop ett godkänt.
 
Och tentan, undrar ni kanske hur det gick med? Den jag skrev att jag skulle behöva komplettera, alltså. Hade verkligen tur och slapp undan komplettering (som jag egentligen skulle behövt göra) för att läraren hade varit snäll med rättningen och gett mig 0 poäng istället för avdrag på en fråga. Därför klarade jag mig och ni förstår inte chocken och lyckan när det dessutom stod ett B som resultat?! Jag är nöjd!
 
Alltså, kolla mina mackor jag gjorde till lunch idag!!!! Såååå goda! Det är typ sånt här som kan göra mig motiverad när jag pluggar, god mat att se fram emot liksom. Den här består av någon slags fralla, ruccola, tomater, mozarella och pesto (tror det blir samma lunch imorgon också, hehe). Snart ska jag återgå till programmeringen och plugga stenhårt i några timmar till. Nu lär jag alltså försvinna ytterligare några dagar, som vanligt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback