Studentklänning


Lägligt nog är det tydligen 100 dagar kvar till studenten idag (tack Ella för att du håller koll på sådant här). Detta är alltså med största sannolikhet min studentklänning. Har inte riktigt bestämt mig om jag gillar passformen riktigt, utan jag kanske bestämmer mig för att sy in den lite. Jag köpte den på boohoo och leveranstiden, som jag skrev i ett annat inlägg, får tumme upp. Produkterna och också väldigt bra, så jag har inget att klaga på.

 

Den här klänningen är faktiskt inte så genomskinlig som man kan tro. Det är ju viktigt att man inte ser igenom kläderna, haha. Det enda som får mig att överväga att köpa en annan klänning är att denna har silverdetaljer och min mössa har gulddetaljer. Men lägger människor verkligen märke till sånt? Hmmm….

 


Twentyfive

Nu när jag har tillfrisknat har jag även kunnat kolla igenom och redigera bilderna från Elins 25-årsfirande. Hon bjöd på lite tilltugg och tårta. Jag var dock helt slut när det äntligen var dags för tårta och hade därmed ingen ork att äta. Hon bor pyttelitet, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Var missnöjd med de flesta bilderna i deras originalskick, men efter lite bildbehandling har jag fått mer eller mindre alla att fungera.

 

Är i princip helt frisk nu, bortsett från lite hosta (som brukar kunna sitta i hur länge som helst). Har smittat ner både mamma och pappa som just nu är lika däckade båda två och igår fick jag även reda på att mormor också har blivit sjuk. Not my fault. Heh. Sorry.


Elin 25


Ser ju i alla fall nästan ut att må bra på dessa bilder. Tänk vad mycket lite smink kan göra… Har alltså åkt på en förkylning som gör att jag hostar tills jag får ont i halsen. Med lite bisolvon och ipren är jag på banan så att jag kan åka och fira min kusin som igår fyllde 25. Alltså, man kan ju tycka att jag är rätt gammal (relativt), men jag är faktiskt plutten i kusinskaran. Tur att jag har alla mina nästkusiner som är mycket yngre.

 

Har fått i uppgift att springa runt och fota lite idag, så det ska jag göra. Kommer antagligen att lägga ut lite bilder ikväll eller imorgon, beroende på hur bra bilderna blir. Förresten så är det ÄNTLIGEN sportlov. Det bästa är nog att jag inte har något alls at plugga, för första gången typ någonsin. Livet är bra just nu, om man bortser min förkylning.

 

RSS 2.0