gothenburg pt. ii

 
 
 
Vi gick en runda i slottskogen också eftersom Eric bor i närheten. Det var inte förrän efter way out west som Eric berättade att det finns pingviner i slottsskogen och sedan dess har jag velat gå dit för att kolla på dem! Kolla så söta liksom? Sen tycker jag såklart att det är synd att de inte är i sin naturliga miljö, det vill säga i Sydamerika.
 
 
Detta ser nästan ut att inte vara i en storstad. Vem kan ana att ett vattenfall finns i Göteborg liksom? :)

gothenburg

Eftersom Eric skulle åka hem idag tyckte jag och Albert att det var en bra idé att följa med till Göteborg en sväng för lite shopping. Har aldrig riktigt gjort något annat i Göteborg än att spela fotboll, gå på Liseberg och lyssna på musik, så det var dags att utforska Sveriges näst största stad lite!
 

Fresh.
 
 
Det här är tydligen Götaplatsen. Efter att jag och Albert hade shoppat några timmar mötte vi upp med pappa och Eric, och eftersom jag absolut inte ville åka hem fick vi en guidad tur av Eric. Eller ja, vi gick egentligen bara från Nordstan till Götaplatsen och sen tillbaka. Där hinner man se mycket. Framför allt mycket Manchester United och Galatasaray-fans. 
 
 
Och här är jag. Heh. Får ge cred till min älskling för de här bilderna också. Har nog skaffat mig en personlig fotograf! Har fler bilder men är alldeles för trött för mer redigering nu. Tur för er, då kanske det kommer några fler inlägg i veckan liksom! :)
 

beach

 
Från Bingsmarken igår. Najs.

RSS 2.0