jag kom in!!!!

Och har tackat JA till min plats! Till hösten kommer jag alltså att läsa ett systemvetenskapligt kandidatprogram - design av informationssystem. Det är ett treårigt program med möjlighet att fördjupa sig ytterligare ett år. Jag har haft tankar på att läsa ett högskoleingenjörsprogram också, men det lägger jag till sidan så länge, för just nu känns systemvetenskap SÅ RÄTT för mig. Ni som känner mig sedan länge tillbaka vet att jag började koda så smått redan när jag var 12 och att jag förra sommaren satte mig in i php-kodning, så jag är så nyfiken och spänd på vad jag ska få lära mig framöver!
 
Jag har vuxit upp med föräldrar som båda två valde att läsa vidare efter gymnasiet och har alltid hört dem prata om att det var bästa tiden i deras liv och så vidare, så för mig har det alltid varit självklart att jag ska läsa vidare. Sååå förhoppningsvis har jag de tre bästa åren i mitt liv framför mig!!! Det ska bli så kul!!!!!!
 
Jag kommer alltså att läsa i Lund och har därför möjlighet att bo kvar hemma och spara pengar, minimera lån, men jag kommer att slösurfa på hemnet då och då för att hålla koll på om det kommer upp något riktigt kap (det blir svårt de närmsta månaderna). Jag vill alltså flytta hemifrån men har inte bråttom att göra det, så tills dess kollar jag runt på inredningsinspiration och smarta lösningar för en liten lägenhet. Hääääär får ni ta del av det:
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

åh så kul, grattis!

Svar: Tack så mycket!! :D
Hanna Wallhoff

2016-07-12 @ 12:27:24
URL: http://merakibeauty.se
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

stort grattis

Svar: Tack så mycket! :D
Hanna Wallhoff

Postat av: JUNITJEJ

Så roligt! GRATTIS!

Svar: Tack!!! :D
Hanna Wallhoff

2016-07-12 @ 15:50:31
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback