hur gulliga?

 

Fick alltså den här av bönorna och company och hur fint gjord är den? DÖR! "Vi tog en växt du inte behöver vattna så mycket så den inte dör". Tack så mycket cutiepies!!!!
 

midsommar

Man måste ju binda en krans... Det här var min! Cred till Albert som tog bilden!
En midsommrig-Hannapanna. Heh. "Martina, ta bild på mig. Behöver ny profilbild!". Ingen bild blev tillräckligt bra, så profilbilden jag redan har får leva med ett tag till.
Ber om ursäkt för överexponeringen. Har tyvärr inte hittat ett fungerande sätt att redigera bilder på, så experimenterar mycket. De här två är rätt bra!
Och 2/3 av av mina fantastiska bönor. Känns fortfarande såååå tråkigt att jag inte kommer att träffa dessa fem dagar i veckan året runt (nästan) framöver, men oj vad jag är tacksam att jag hittade dessa glädjespridare på gymnasiet.
 
Har jobbat under förmiddagen, fram till halv två ungefär, men är ledig nu resten av dagen. SKÖNT! Istället ska jag sätta mig med bildredigering till alla som har sagt att jag ska skicka bilder till och sen bara slappna av, kanske catch up på orphan black, missade youtubeklipp och oitnb. Vi får se. :)

Grattis på födelsedagen

 
Stackare som får stå ut med mina photoshoots, men dig tycker jag så mycket om! Grattis på födelsedagen min fina, du är världsbäst.

RSS 2.0