Utspark och första studenten

Igår sparkades vi ut från Petri, typ. Likt insparken har vi varje år ett evenemang med utsparkslekar, för att få ett riktigt avslut. Det var kul att vara där med klassen, men själva lekarna var tyvärr rätt tråkiga. Annars har jag konstaterat att min klass är ganska bra på att fuska, då det var så vi tog oss igenom lekarna. På kvällen var det dags för min bästavän att ta studenten (och fylla 19 på samma dag!!!!!!). Det är så himla mysigt att vara inne i Malmö nu och höra alla visselpipor och se alla taggade studenter springa runt på gatorna, blir så taggad på tisdag! Snart är det äntligen min tur!

 

Och den här veckan har räddat min framtid. Har fått så många bra betyg och jag är så sjukt glad att jag faktiskt kämpat ända in i det sista. Såååå värt allt slit! Tänk på det kiddos som ska börja gymnasiet eller ni som går på gymnasiet: KÄMPA!

 

Idag ska jag njuta av solen och försöka få en liten bränna tills på tisdag. Hade egentligen tänkt åka iväg för att köpa någon studenpresent, men jag får ta det i veckan istället. Nu vill jag bara njuta av solen (och rinnande näsa/ögon, kliande hals osv. Pollen <33).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback