I'm coming home


Och vädret slutade på topp, precis som väderleksrapporterna hade lovat. Vi har ändå haft tur med vädret, då det trots blåst och snö har varit sol alla dagar förutom en. Lyckad skidvecka! Just nu sitter jag på Charles de Gaulle och väntar på att få borda vårt plan som ska ta oss hem. När vi landade här från Turin fick jag även skymta Eiffeltornet, så nu har jag helt enkelt också sett en av de viktigaste sevärdheterna i Paris (även om jag jättegärna vill åka till Paris på RIKTIGT)!

 

Har varit effektiv nu under får lilla resa och redigerat min lilla resevideo, så om allt fungerar som det ska kommer den upp imorgon. Det finns något att skratta åt i videon…


Massvis med snö


Trots att det blåst och snöat lite de två senaste dagarna, har vi ändå varit bortskämda med sol och värme nere i dalen. Idag har det däremot snöat hela dagen och uppe på toppen har det blåst på rejält. På det har jag också mått lite dåligt och inte riktigt velat/orkat åka och därför lämnade vi backen strax efter ett. Imorgon är sista skiddagen och väderprognosen visar sol och varmt väder, så det håller jag tummarna för! 

Inte lika nöjd


Detta var alltså igår och jag var så jäkla nöjd och glad över att vädret var underbart (var för varmt för att egentligen ha kläder på sig). Idag däremot har det varit blåsigt och kallt som satan och liftarna har stängt en efter en. Vi har i alla fall fått lite snö så jag hoppas på att morgondagens väder blir bättre och att backarna inte är lika isiga!!!!!!
 

RSS 2.0