Missing in action

Inspirationen står på noll just nu. That’s life.

 

En liten uppdatering:

  • Matchen förra veckan mot FC Rosengårds U/B-lag slutade i en vinst med 6-5 till oss. Vilken vilja och kämparglöd som finns i mitt lilla lag. Verkligen grymma tjejer, allihopa.
  • Har också haft mitt första prov i raden av CAE-prov. Muntligt. Det gick helt okej faktiskt, var inte alls så provliknande som jag fruktade att det skulle vara. De resterande tre proven har jag på lördag.
  • Igår var jag på bio med 2/3 av mina bönor och vi såg How To Be Single. Den var rolig och bra. Så mysigt att “mitt i veckan” kunna hitta på något sådant. Vi hade ju aldrig gjort det om vi inte hade varit lediga idag (utvecklingssamtalsdag).
  • Imorgon har jag ett prov och en inlämning. Har lyckats pyssla ihop inlämningen så att den är klar (äntligen) och är mer eller mindre klar med plugget inför provet också. Måste även sätta mig och läsa några sidor i 1984 eftersom jag mest bara har skjutit på det. Har också ett tal att skriva klart och träna in, men det är lugnt. Tänkte också överraska mamma med att laga mat till ikväll. Vet dock inte hur stor överraskning det blir nu när jag skriver det här, men whatever. Alla måste ju veta hur duktig jag är, inte bara mamma. Har ju till och med varit iväg och handlat lite ingredienser idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback