Mer från balen

Ännu fler redigerade bilder från balen. Här sitter jag på min gamla, funktionsnedsatta skitdator och försöker få den att fungera så pass bra att den är användbar i några veckor i alla fall. Inga stora framsteg än så länge… Kommer säkert sluta med att jag åker iväg och panikköper en surfplatta eller något för det här är inte okej, haha. Med andra ord kommer min blogg få stå ganska tom framöver, för den här datorn startar man inte ifall det inte är absolut måste.

Prom babes


My babes. Det här är så standard att säga, men oj vad tiden har gått fort. Det känns fortfarande som igår när jag kom till Petri första gången och var oerhört nervös. Det känns fortfarande som om det var igår Amanda och Ina frågade ifall det var ledigt vid mitt bord. Det känns ganska galet att vi om lite mer än en vecka springer ut från Petris trappor en sista gång, lämnar all skit och allt slit bakom oss. Det är vi värda efter de här tre åren!

 

Och just i den här stunden känns den naturvetenskapliga linjen fortfarande som det självklara valet. S:t Petri? Njae, det hade jag inte valt efter de här tre årens erfarenheter. Varför? Det kan jag gå in på i ett annat inlägg. Men jag rekommenderar verkligen alla som har möjlighet att läsa natur, för i slutändan kommer det vara värt allt slit.


Bloggdebut


Och här är han. Babyvampire151, Mr. X, Albert, min fina baldejt och sist men inte minst, min pojkvän. Vad jag är glad att jag har hittat honom och att jag får säga att han är min pojkvän, hehe.

 

Har så många bilder från gårdagen och mycket jag vill skriva och lägga ut. Det kommer, but have some faith in me. Måste nästan samla mig lite när jag inser att jag har gått mina tre år på gymnasiet, med de finaste människorna jag hade kunnat tänka mig. Oj, vad jag är tacksam att det är just mina bönor som jag har delat blod, svett och tårar med. Bästa, bästa, bästa bönorna. Bilder på oss kommer också såklart, men ville ge Albert plats i rampljuset först. <3


RSS 2.0