hectic

Idag är jag i min lägenhet. Har haft en intressant vecka med leveranser till höger och vänster, leveranser som jag inte förväntade mig att få den här veckan. Soffan blev försenad av olika anledningar, men jag fick den till slut. Skulle bygga ihop den igår och förväntade mig att det bara skulle vara att haka fast de olika delarna i varandra, men nej. Igår fick jag min tvättmaskin levererad och idag väntar jag på min spishäll och diskmaskin. Under tiden ska jag plugga, what is new liksom. 
 
Har helt missat att nämna att jag dessutom har gått och skaffat mig ett jobb. Kommer förhoppningsvis under mina tre år på universitetet jobba extra som studiecoach för grundskoleelever och gymnasieelever. Har inte börjat än då jag inte fått några bokningar, men förhoppningsvis rullar det in efter hand. Håller tummarna för att det går riktigt bra för det här företaget, det är nämligen nylanserat. Blir också motiverad av hur driven grundaren är. Vill också vara ung entreprenör! Kommer skriva och berätta mer om mitt jobb framöver.
 
Bjuder på en bild jag tog innan jag klippte av håret. Har blivit extremt dålig på det här med att ta bilder. Får skylla på mitt för tillfället hektiska liv, haha!
 

sneak peek på mitt kök

Är så himla sugen på att dela med mig massor av bilder från mitt renoveringskaos men vi har helt ärligt inte hunnit med "så mycket" (läs: vi har inte hunnit göra de saker som kommer innebära störst skillnad). I helgen började mamma och pappa sätta ihop mitt lilla kök och jag bara MÅSTE dela med mig av bilder på min fina bänkskiva (och diskho. Hahah, när man blir glad av sådana här saker vet man att man börjar bli gammal). 
 
 
 
Har alltså en svart (!!!) diskho. Är sååå förälskad i den! När vi gick runt på utställningen på hth hade de denna typ av diskho i ett kök och jag föll direkt. Tyckte det var ascoolt att ha något annat än den typiska vita keramiken eller det rostfria stålet. Bestämde mig där och då att det var den som gällde! 
 
Bänkskivan är marmorlaminat som de också hade på utställningen i ett pentry. Tyckte den var fin och bestämde mig då för den. Laminat är perfekt för den här typen av lägenhet då jag inte känner att jag vill lägga en halv förmögenhet på riktig sten i en lägenhet jag inte kommer bo i längre än några år. Åh, alltså ni förstår inte hur mycket jag längtar tills lägenheten är inflyttningsbar!!!
 
Idag pluggar jag java i mitt lilla krypin samtidigt som jag väntar på leverans av soffa och kylskåp. Wie! Idag är en väldigt bra dag!

ingen mer tentaångest

Första tentan avklarad och tyvärr blir det antagligen komplettering på grund av poängavdrag (och inte för att jag inte kunde det, kunde det bara inte tillräckligt bra för att undvika poängavdragen). Bara att ladda om och fokusera på nästa tenta, innan jag behöver klara kompletteringen (är inget som jag egentligen kommer behöva lägga extra energi på).

 
Igår mötte jag upp Ina och Amanda på Malmö Saluhall för att äta på Poms Mackor där tredje bönan jobbar (Ella, för er som undrar). Vi satte oss och pratade lite och sen var det dags för mig att åka till lägenheten och fixa mig lite. Behövde städa lite så tiden bara rusade iväg, innan det var dags för sittning. Sittningen var helt okej, inte den roligaste jag har varit på.
 
Kom hem runt 11, skulle egentligen gått ut men följde Caroline hem tidigare och där försvann taggen på att gå ut! Idag är jag dock bara tacksam att jag fått sova ut ordentligt, det behövdes efter den här veckan! 
 
Idag ska jag luncha med min älskling, som för övrigt är världens bästa! Var besviken efter tentan i fredags och när jag kom hem till honom hade han köpt två choklad till mig. Han vet precis hur och vad han ska göra för att göra mig glad! ♥
 

RSS 2.0