hectic

Idag är jag i min lägenhet. Har haft en intressant vecka med leveranser till höger och vänster, leveranser som jag inte förväntade mig att få den här veckan. Soffan blev försenad av olika anledningar, men jag fick den till slut. Skulle bygga ihop den igår och förväntade mig att det bara skulle vara att haka fast de olika delarna i varandra, men nej. Igår fick jag min tvättmaskin levererad och idag väntar jag på min spishäll och diskmaskin. Under tiden ska jag plugga, what is new liksom. 
 
Har helt missat att nämna att jag dessutom har gått och skaffat mig ett jobb. Kommer förhoppningsvis under mina tre år på universitetet jobba extra som studiecoach för grundskoleelever och gymnasieelever. Har inte börjat än då jag inte fått några bokningar, men förhoppningsvis rullar det in efter hand. Håller tummarna för att det går riktigt bra för det här företaget, det är nämligen nylanserat. Blir också motiverad av hur driven grundaren är. Vill också vara ung entreprenör! Kommer skriva och berätta mer om mitt jobb framöver.
 
Bjuder på en bild jag tog innan jag klippte av håret. Har blivit extremt dålig på det här med att ta bilder. Får skylla på mitt för tillfället hektiska liv, haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback