ingen mer tentaångest

Första tentan avklarad och tyvärr blir det antagligen komplettering på grund av poängavdrag (och inte för att jag inte kunde det, kunde det bara inte tillräckligt bra för att undvika poängavdragen). Bara att ladda om och fokusera på nästa tenta, innan jag behöver klara kompletteringen (är inget som jag egentligen kommer behöva lägga extra energi på).

 
Igår mötte jag upp Ina och Amanda på Malmö Saluhall för att äta på Poms Mackor där tredje bönan jobbar (Ella, för er som undrar). Vi satte oss och pratade lite och sen var det dags för mig att åka till lägenheten och fixa mig lite. Behövde städa lite så tiden bara rusade iväg, innan det var dags för sittning. Sittningen var helt okej, inte den roligaste jag har varit på.
 
Kom hem runt 11, skulle egentligen gått ut men följde Caroline hem tidigare och där försvann taggen på att gå ut! Idag är jag dock bara tacksam att jag fått sova ut ordentligt, det behövdes efter den här veckan! 
 
Idag ska jag luncha med min älskling, som för övrigt är världens bästa! Var besviken efter tentan i fredags och när jag kom hem till honom hade han köpt två choklad till mig. Han vet precis hur och vad han ska göra för att göra mig glad! ♥
 

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Ska du hitta på något speciellt idag och har du haft en bra helg? kram<3

Svar: Har haft en väldigt bra helg, kram! :)
Hanna Wallhoff

2016-11-13 @ 10:02:57
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback