sneak peek på mitt kök

Är så himla sugen på att dela med mig massor av bilder från mitt renoveringskaos men vi har helt ärligt inte hunnit med "så mycket" (läs: vi har inte hunnit göra de saker som kommer innebära störst skillnad). I helgen började mamma och pappa sätta ihop mitt lilla kök och jag bara MÅSTE dela med mig av bilder på min fina bänkskiva (och diskho. Hahah, när man blir glad av sådana här saker vet man att man börjar bli gammal). 
 
 
 
Har alltså en svart (!!!) diskho. Är sååå förälskad i den! När vi gick runt på utställningen på hth hade de denna typ av diskho i ett kök och jag föll direkt. Tyckte det var ascoolt att ha något annat än den typiska vita keramiken eller det rostfria stålet. Bestämde mig där och då att det var den som gällde! 
 
Bänkskivan är marmorlaminat som de också hade på utställningen i ett pentry. Tyckte den var fin och bestämde mig då för den. Laminat är perfekt för den här typen av lägenhet då jag inte känner att jag vill lägga en halv förmögenhet på riktig sten i en lägenhet jag inte kommer bo i längre än några år. Åh, alltså ni förstår inte hur mycket jag längtar tills lägenheten är inflyttningsbar!!!
 
Idag pluggar jag java i mitt lilla krypin samtidigt som jag väntar på leverans av soffa och kylskåp. Wie! Idag är en väldigt bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback