nästan gucci ju

 
Hehe, dessa beställde jag hem. Är typ megaförälskad i Guccis Jordaan loafers (tror jag att det är?), deras slingbacks och Princetown slippers. Högst orimligt för en student att lägga 695 dollar på ett par skor. Hittade istället dessa på Mango. Älskar att budgetmärken härmar och kopierar de stora designmärkena, eftersom de allra flesta faktiskt inte har råd (eller är villiga) att lägga flera tusen på ett par skor osv. 
 
Nu börjar min tentaperiod. Om en och en halv vecka skriver jag min första, två veckor därpå skriver jag min andra. Den första tentan är verkligen piece of cake jämfört med andra, då det är programmering som står på schemat. Det är så mycket att smälta med programmeringen, så mycket att ta in och försöka förstå. När man väl börjar förstå känns allting logiskt och då är det också enkelt, men det tar lite tid att verkligen förstå. Woho. Fram tills den 5 december kommer jag mer eller mindre plugga konstant. Just nu känns det inte helt underbart att studera.

haircut time

 
Har världens frisörångest efter misslyckad färgning (det vet ni redan) och skjuter bara upp besök hos frisören så långt jag kan. Har velat klippa mig de senaste veckorna för att jag är så trött på mitt hår, det är slitet, torrt och så himla tråkigt, så i måndags satte jag mig och paniksökte efter lediga klipptider den här veckan. Hittade en på fredag efter min föreläsning, så det ska bli najs. Tanken är att jag ska få bort nästan allt det slitna, så att det blir kortare än vad jag är van vid. Typ som det på bilderna. Heh, kommer vara skiträdd..

H

 

RSS 2.0