progress

 
Här ser vi mamsen som håller på att skrapa ned de sista resterna av tapeterna i hallen. Det sitter stenhårt på sina ställen, men ni ser ju ändå vilken progress vi (främst mamma) har gjort!
 
 
Och idag fick jag ÄNTLIGEN börja tapetsera! Wie! Allt förarbete vi har gjort den här veckan har liksom inte känts som att det gått framåt, men nuuuu! Ni ser ju att det är MYCKET kvar, men det känns i alla fall bra att ha börjat tapetsera lite! 
 
Den här veckan kommer renoveringen gå segare, har såååå mycket i skolan och såååå mycket annat som ska göras! Kämpa Hanna!!! 
 

Ruffles


Har blivit helt förälskad i ruffled shirts den senaste tiden. Så inte jag egentligen, men tycker att det kan vara riktigt snyggt. Det behöver liksom inte vara ett statement-plagg, utan små, diskreta detaljer kan göra en helt outfit så mycket mer intressant. Jag har till exempel en svart klänning med ruffled neck, vilket knappt syns. Det blir en fin detalj i alla fall!

Klicka på bilderna för att komma direkt till kläderna.
 
Idag har jag skrivit på min A-uppsats och är mer eller mindre klar med min del för dagen. Resten behöver jag diskutera med gruppen för att kunna göra. I eftermiddag ska jag därför åka till min lägenhet och börja måla taket. Hoppas, hoppas, hoppas att det kan bli klart så att vi kan börja tapetsera till helgen och lägga golv nästa vecka (måste riva ut garderoberna först för att kunna göra det också). Vilken process det är, framför allt med tanke på att vi inte har särskilt mycket tid att renovera. :(
 

nu är den äntligen min på riktigt

 
IDAG har jag fått nycklarna till min alldeles egna, första lägenhet. Sjukt att jag äger den och att den verkligen är min! Också sjukt att jag gått med på att köpa en så ful lägenhet (säger det med kärlek). Fick dessutom blommor av mäklaren för att fira mitt lägenhetsköp. Antar att ni är lite nyfikna att se hur den ser ut invändigt, så här kommer lite bilder:
 
 
Efter att ha tillbringat några timmar i denna sunkiga lägenhet är nästan alla tapeter i vad jag kallar det stora rummet (egentligen det enda rummet, hahah) borta. Ska försöka gå dit imorgon också och riva det sista och förbereda inför målning av tak. Ni ser ju att det finns en del att göra, men oj vad kul det är! Det kliar dock lite i fingrarna och jag vill bara flytta in nu, nu, nu. Meeeen renoveringen får helt enkelt ta den tid det tar. Wieee. 
 
Sparar bilder på toaletten till mina "efter"-bilder, då den är helt nyrenoverad. Längtar så mycket tills jag kan visa upp resultatet!!!!!

RSS 2.0